cool hit counter Konya'da Deprem : Nsfhoohya575dm : Kıbrıs açıklarında akdeniz’de saat 04.07’de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Skip to main content

Konya'da Deprem : Nsfhoohya575dm : Kıbrıs açıklarında akdeniz’de saat 04.07’de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Deprem, antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hh4vzcfvfd1gwm
Hh4vzcfvfd1gwm from www.hakimiyet.com
Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.57'de akdeniz'de. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Deprem, antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Dakikada ahmet çalık için maç durdu gi̇ri̇ş 18.01.2022 20:57 güncelleme 18.01.2022 20:57 i̇lk yorum yapan sen ol

İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Dakikada ahmet çalık için maç durdu gi̇ri̇ş 18.01.2022 20:57 güncelleme 18.01.2022 20:57 i̇lk yorum yapan sen ol

Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya Da Deprem Mi Oldu 8 Kasim Pazartesi Konya Da Nerede Deprem Oldu Konya Depremi Merkez Ussu Neresi Son Dakika Gelismeleri Haberler
Konya Da Deprem Mi Oldu 8 Kasim Pazartesi Konya Da Nerede Deprem Oldu Konya Depremi Merkez Ussu Neresi Son Dakika Gelismeleri Haberler from foto.haberler.com
Deprem, antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.57'de akdeniz'de. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san.

Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dakikada ahmet çalık için maç durdu gi̇ri̇ş 18.01.2022 20:57 güncelleme 18.01.2022 20:57 i̇lk yorum yapan sen ol Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.57'de akdeniz'de. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Deprem, antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Dakikada ahmet çalık için maç durdu gi̇ri̇ş 18.01.2022 20:57 güncelleme 18.01.2022 20:57 i̇lk yorum yapan sen ol Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi.

Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Anadolu Besik Gibi Sallaniyor Son Depremler Haritasinda Konya Da Deprem Kaydedildi
Anadolu Besik Gibi Sallaniyor Son Depremler Haritasinda Konya Da Deprem Kaydedildi from cdn.memleket.com.tr
Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Deprem, antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi.

Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Akdeniz'de kıbrıs açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye bugün deprem fırtınasına uyandı. Amasya, çorum, i̇zmir, konya ve burdur 2'nin üzerinde erzurum ise … Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Deprem, antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. Dakikada ahmet çalık için maç durdu gi̇ri̇ş 18.01.2022 20:57 güncelleme 18.01.2022 20:57 i̇lk yorum yapan sen ol Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sarsıntı kıbrıs adası başta olmak üzere antalya, mersin, hatay, adana, isparta. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.57'de akdeniz'de. Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya'da Deprem : Nsfhoohya575dm : Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Dakikada ahmet çalık için maç durdu gi̇ri̇ş 18.01.2022 20:57 güncelleme 18.01.2022 20:57 i̇lk yorum yapan sen ol Deprem, antalya, mersin, hatay, adana, isparta, burdur ve konya'da da hissedildi. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre, karatay ilçesi fevzi çakmak mahallesi'nde faaliyet gösteren sünger fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kıbrıs açıklarında akdeniz'de saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar